Samsun polisi vatandaşları bilgilendiriyor

SAMSUN’DA POLİS EKİPLERİ, ‘NARVAS’ VE 'ÇOCUKLAR İÇİN TEMEL GÜVENLİK KURALLARI' KONUSUNDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU.

27 Şubat 2024 Salı 10:22
Samsun polisi vatandaşları bilgilendiriyor

Samsun’da polis ekipleri, ‘NARVAS’ ve ’çocuklar için temel güvenlik kuralları’ konusunda bilgilendirmede bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadelece Şube Müdürlüğü personelince Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı 2 kursta 38 kişiye, Alaçam Kızlan Mahallesi’nde 14 kişiye ve Atakum’da 2 NARKONOKTA faaliyeti kapsamında 900 vatandaşa olmak üzere 5 etkinlikte toplam 952 kişiye ‘UYUMA’ uygulaması ve NARVAS projesi tanıtılarak bilgilendirme yapıldı.

Ayrıca Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personellerince, ‘Güvenli Mahallem, Güvenli Eğitim Projesi’ kapsamında Atakum Yeşildere Anaokulunda öğrencilere yönelik, temel güvenlik kuralları, trafik kuralları, güvenli internet kullanımı ve teknoloji bağımlılığı konularında 172 öğrenci bilgilendirilerek ’Çocuklar için temel güvenlik kuralları’ broşürü dağıtıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.