Samsun protokolünden bayramlaşma merasimi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma töreninde protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştı.

01 Eylül 2017 Cuma 12:52
Samsun protokolünden bayramlaşma merasimi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halis Demir Salonunda düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma töreninde Başkan Yılmaz misafirleri kapıda karşılayarak herkesin bayramını kutladı. İkramların yapıldığı bayramlaşma töreninde, protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaşarak sohbet etti. Bayramlaşma törenine; Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekilleri Akif Çağatay Kılıç ve Hasan Basri Kurt, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, ilçe belediye başkanları, AK Parti il ve ilçe teşkilatları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.