Samsun Sahili'nde erkek cesedi bulundu

Samsun'da denizde yüzen vatandaşlar, suyun içinde yüzüstü yatar halde bir erkeğin cansız bedenini buldu. Çürümeye başlayıp beyazlamış cansız beden, ekiplere bildirildi.

Haberlinki
Haberlinki
23 Ağustos 2018 Perşembe 23:35
Samsun Sahili'nde erkek cesedi bulundu

Samsun'da denizde kimliği belirsiz bir erkeğin cansız bedeni bulundu. Çürümeye başlayıp beyazlamış cansız bedenin boynunda takılı bir haç tespit edilirken, olay jandarma ekiplerine bildirildi.

DENİZDE YÜZEN VATANDAŞLAR CESET BULDU

Olay, Samsun'un Çarşamba ilçesi Yalı Mahallesi Costal mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, denizde yüzen vatandaşlar sahile vurmuş suyun içinde yüzüstü yatar halde ceset buldu.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLEMEDİ

Olay jandarmaya haber verildi. Olay yerine giden jandarma ekipleri Karadeniz içinde sahile vurmuş ve çürümeye başlayıp beyazlamış ceset ile karşılaştı. Kimliği belirsiz cansız bedenin boynunda zincire takılı haç olduğu tespit edildi. Ceset denizden çıkartılarak otopsi için Adli Tıp Şubesine gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.