Samsun Trafiği Akıllı Sistemler ile Rahatlayacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Huwaei Türkiye Genel Müdürü Li Shen ile bir araya gelerek Samsun için hayata geçirilebilecek akıllı sistemler hakkında istişarelerde bulundu.

Haberlinki
Haberlinki
03 Ağustos 2018 Cuma 10:11
Samsun Trafiği Akıllı Sistemler ile Rahatlayacak

Öncelikli olarak kent içi trafik yoğunluğunun giderilmesi için adımlar atılması konusundaki duyarlılığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsun her geçen gün büyüyen, gelişen, nüfusu yükselen bir şehir haline geldi. Araç sayısının da sürekli olarak artıyor olması trafikte yoğunluğa sebebiyet veriyor. Önceliğimiz şehir içinde yaşanan bu yoğunluğunun en aza indirilmesi olacak. Bunun için teknolojinin tüm imkanlarından yararlanmalıyız. Akıllı sistemleri kentimizle buluşturacak projelere imza atmak için büyük adımlar atacağız. Araç geçişinin yüksek olduğu zirve saatler için akıllı sistemlerin kullanılması gerekiyor. Genel Sekreter Yardımcımız Fikret Vatansever ve SAMULAŞ Genel Müdürümüz Kadir Gürkan Bey ile bu konuda daha önceki günlerde istişarelerde bulunmuştuk. İnşallah bu düşüncelerimizi hizmete dökerek, bu sistemleri şehrimize kavuşturarak trafik sorunlarını azaltacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.