Samsun'u sarsan cinayette gelişme! Tüm Türkiye bu adamı arıyor...

Samsun'da 6 gündür kayıp olarak aranan ve geçtiğimiz gün Ekrem E. isimli komşusunun evinin bahçesindeki foseptik çukurunda cansız bedeni bulunan Zafer Çağdaş Adıgüzel'in kardeşi Erman Adıgüzel konuştu

Haberlinki
Haberlinki
24 Mayıs 2018 Perşembe 19:38
Samsun'u sarsan cinayette gelişme! Tüm Türkiye bu adamı arıyor...

Samsun'un Atakum İlçesi Yalı Mahallesi'ndeki komşusu Ekrem E.'nin evindeki foseptik çukurunda cansız bedeni bulunan Zafer Çağdaş Adıgüzel'in katil zanlısı Ekrem E. olaydan sonra kayıplara karışmıştı. Katil zanlısı Ekrem E. ile ilgili bilgi veren ve ağabeyinin katilinin bir an önce yakalanması için çırpınan acılı kardeş Erman Adıgüzel olayı şu şekilde anlattı:

"Ben cinayetin daha önceden planlandığını düşünüyorum çünkü Ekrem E., yaşanan cinayetten 2-3 gün önce bir buçuk milyon değerindeki arsasını yarı fiyatına satmış. Ekrem E'nin kaçma ihtimali ve maddi imkanları var. Ağabeyimin kaldığı eve olaydan sonra camdan girdik. Evde televizyonun açık olduğunu, ağabeyimin cüzdanı ve kimliğinin evde olduğunu gördük. Ağabeyim titiz bir insandı ve evi o şekilde bırakıp çıkmazdı. Komşumuz ise o gece silah sesini duymuş fakat sesin nereden geldiğini anlamamış" dedi. 

Zafer Çağdaş Adıgüzel'in katil zanlısı Ekrem E.

EKREM E. CİNSEL İSTİSMARDAN SABIKALI

Ekrem E.'nin cinsel istismardan sabıkası olduğunu söyleyen Adıgüzel, "Bu adam eşini döverdi, eşi kaçar bize sığınırdı. Biz sahip çıkardık. Aynı zamanda cinsel istismardan ve adam yaralamadan sabıkası olduğunu öğrendik. Polis ekipleri Ekrem E'nin Atakum İlçesi'ndeki diğer evine de baskın yaptı. O evde de bir adet silahla ve kanlı bir atlet bulundu" dedi.  

"EKREM BÜYÜK İHTİMAL İSTANBUL'DA"

İstanbul'un Kadıköy İlçesi'ndeki Boğa Heykeli'nin karşısında ofisi olduğunu söyleyen Erman Adıgüzel, Ekrem E. büyük olasılıkla İstanbul'da. Aracı ise, 34 HSP 47 plakalı 2013-2014 model, siyah renk Renault Laguna. Aracın sağ ön ve arka kapısı hasarlı. Görenlerin, duyanların insanlık namına güvenlik güçlerine haber vermesini istiyorum" diye konuştu.   


 

Polis ekipleri, cinayetin aydınlatılması ve katil zanlısı Ekrem E.'nin bulunması için tüm yurtta çalışma başlattı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber: Merve İLHAN

Son Güncelleme: 28.05.2018 09:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umay 2018-05-25 00:00:55

Adamin soyadinida yazin ki herkes bilsin

Avatar
Umay 2018-05-25 00:06:27

Bence bu sapik katil cinsel istismarda bulundu cocukda karsi cikinca oldurdu