Samsun'un Atakum ilçe Belediye Başkanı Taşçı: "2018’de dev projeleri vatandaşlarımızla buluşturacağız”

Samsun'un Atakum ilçesinde 2017 yılı boyunca ardı ardına önemli projeler hayata geçirdiklerini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “2018 yılının ilk ayından itibaren yapacağımız açılışlarla, Atakum’un değerine değer katan dev projeleri vatandaşlarımızla buluşturacağız” dedi.

19 Aralık 2017 Salı 11:55
Samsun'un Atakum ilçe Belediye Başkanı Taşçı: "2018’de dev projeleri vatandaşlarımızla buluşturacağız”

2017 yılı boyunca Atakum’da birçok önemli projenin hayat bulduğunu ifade eden Başkan İshak Taşçı, Karadeniz Bölgesi’nin en hızlı büyüyen ilçesi Atakum’un değerine değer katacak önemli projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti. Başkan Taşçı, “Karadeniz’in parlayan yıldızı olan ilçemizi Türkiye’nin yıldızı yapmak için çalışıyoruz. Atakum, her geçen gün daha da yaşanılabilir bir kent haline geliyor” diye konuştu.
Göreve geldikleri ilk günden itibaren gerçekleştirdikleri hızlı çalışma temposuyla Atakum’u her geçen gün daha da iyiye ve daha da güzele taşıdıklarını kaydeden Taşçı, “Atakum Belediyesini devraldığımız günden itibaren ilçemizin önemli eksikliklerini giderme noktasında büyük projeler hayata geçirerek, Atakum’u prestijli yatırımlarla buluşturduk. Çalışmalarımızla birlikte Atakum, Türkiye’nin en modern, en yaşanılabilir ilçelerinden biri oldu. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Ek Hizmet Binası, Osmanlı Hamamları, Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi, Taflan Halı Saha, Düğün Salonu ve Kültür Evi, Atakum Seyir Tesisi, Karakavuk Yayla Konakları, Atakum Belediyesi Ek Hizmet Binası, Öğrencilerimiz için Etüt Eğitim Merkezi başta olmak üzere, hızla artan nüfusumuzun ihtiyaçlarına cevap verecek olan birçok yatırımımızı da 2018 yılında vatandaşlarımızla buluşturacağız” şeklinde konuştu.

Atakum’un değişimi ve gelişimi için hızlı bir çalışma grafiği sergilediklerine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizin öncelikli eksiklerinin giderilmesi noktasında ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Özellikle 2018 yılı, birçok önemli projenin halkımızla buluştuğu önemli bir yıl olmasının yanı sıra planlama aşamasını bitirdiğimiz birçok projenin de temelinin atılacağı yıl olacak. Bir yandan açılışlar yaparak birbirinden önemli projeleri vatandaşların hizmetine sunarken, diğer yandan temeller atarak Atakum’un gelişim ve dönüşümüne yön vereceğiz. Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Atakum için düşünüyor, üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Projeler kenti olduk. Bu hızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

Son Güncelleme: 19.12.2017 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.