Samsun'un eğlencede yeni adresi!

Türkiye'de son yıllarda oldukça popüler olmaya başlayan Airsoft Poligonları geçtiğimiz günlerde Samsun'da da hizmet vermeye başladı.

Haberlinki
Haberlinki
17 Mart 2018 Cumartesi 10:17
Samsun'un eğlencede yeni adresi!

İlkadım ilçesi'nde açılan Airsoft Atış Poligonu, gerçek silahların bire bir benzeri olarak üretilen lisanslı airsoft ürünleri ile atıcılık sporu ve eğlence alanı olarak vatandaşların oldukça ilgisini çekiyor. Gençler ve yetişkinler Airsoft Atış Poligonu'nda hem eğleniyor hem de günün stresinden kurtuluyor. 

Airsoft Atış Poligonu sahibi genç girişimci Şener Yavuz, "Samsun'un atıcılık alanında hizmet veren bir eğlence merkezine ihtiyacı olduğunu düşünerek burayı açtık. Özellikle günün stresinden kurtularak eğlenmek isteyen herkesin uğrak mekanı haline geldi. Airsoft Atış Poligonu'nda gerçek silahların bire bir benzeri olan airsoft ürünlerini kullanıyoruz. Oyuncak gruplarımızı ilerleyen günlerde Türk Silahlı Kuvvetlerinin en çok kullandığı tabanca ve tüfekler ile zenginleştireceğiz." diye konuştu.

Airsoft Nedir ?

Airsoft, 1970'lerde Japonya'da ortaya çıkmıştır. İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra Amerika Birleşik Devletleri'nin Japonya'ya uygulattığı kanuni değişikliklerden dolayı Japonya'da sivillerin ateşli silahlara sahip olması mümkün değildi. Bunun üzerine, Japon tasarımcılar 1970'lerin ortasına doğru Airsoft'u geliştirdiler. Görünüşleri ağır bir şekilde gerçek silahı andıran, nişangah ve tetik sistemleri ile günümüzde atıcılık eğitimleri, spor, oyun ve eğlence amaçlı kullanılmaktadır.



İletişim:

Adres: Karadeniz Mahallesi Aziziye Caddesi No:37 (Çiftlik Cumhuriyet Fırını arası) İlkadım/Samsun

Telefon: 05438906730

https://www.facebook.com/airsoftatispoligonu/

https://www.instagram.com/airsoftatispoligonu/

Son Güncelleme: 09.01.2020 04:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih 2018-03-17 10:47:41

harika bir yer profosyonel atış gibi his veriyor emeği geçen arkadaşa tşk ederiz

Avatar
Emircan 2019-03-09 12:19:17

Çok eğlenceli herkeze tavsiye ederim bagımlılık yaptıran tür den teşekkürler bize bu eğlenceyi kattığınız için ..

Avatar
Umutcan 2020-09-23 23:34:27

Gerçek mermimi atiyosunuz arkadaşlar yoksa plastik mı