Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı Tok: “İlçemize dev yatırımlar kazandırdık”

Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçeye dev yatırımlar kazandırdıklarını belirterek, “Billboardlarda ‘yapacağız edeceğiz’ diye reklam yapan değil, temel atma töreni ve açılış reklamlarını yapan bir belediyecilik anlayışıyla hizmete devam ediyoruz” dedi. 

25 Ekim 2017 Çarşamba 12:14
Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı Tok: “İlçemize dev yatırımlar kazandırdık”

Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’da sivil toplum kuruluşlarına(STK) yaptığı ziyaret turunu sürdürdü. Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel, TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Samsun Şubesi Samsun Şube Başkanı Haluk Tan’ı ziyaret eden Başkan Tok, “Sivil toplum kuruluşları toplumun dinamikleridir” ifadesini kullandı. 
Kamu yararı gözeten, kentin önceliklerini kendi öncelikleri olarak belirleyen, şehrin gelişmesi ve ilerlemesi adına projeler üreten ve geliştiren STK’ların her zaman yanında olduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Sizler, sosyal duyarlılıkla, Samsun için üreten, çalışan, iş yapan, ekonomiye yön veren, istihdam sağlayan önemli bir temel taşısınız. Sizlerle her zaman iş birliği içerisinde olacağız” diye konuştu.

Ziyaretlerde belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım ilçesinde rekor olarak addedilecek projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti. İcraata dönüşen birçok yatırımı ve projeyi anlatan Başkan Tok, “Dev yatırımları ilçemize kazandırdık. Birçok hizmeti tamamladık. Yenilerine start verdik. Çok farklı hizmetlerle yolumuza devam ediyoruz. Bilgi ve tecrübelerimiz, millete hizmet yolundaki aşkımız ve çalışma ahlakımızla İlkadım için en doğru ve en iyi hizmetleri üretiyoruz. Bizleri bu makamlara getiren halkımıza verdiğimiz sözlerimizi tutuyoruz. Billboardlarda ‘yapacağız edeceğiz’ diye reklam yapan değil, temel atma töreni ve açılış reklamlarını yapan bir belediyecilik anlayışıyla son sürat hizmete devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.