Samsun Valisi Osman Kaymak, "Türkiye ve Samsun için Yeni Projeler Geliştireceğiz"

Tunceli Valiliğinden Samsun Valiliğine atanan Osman Kaymak ve OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, yeni projeler geliştirerek birlik ve dayanışma içinde çalışacaklarını söylediler.

03 Ağustos 2017 Perşembe 09:18
Samsun Valisi Osman Kaymak, "Türkiye ve Samsun için Yeni Projeler Geliştireceğiz"

Samsun Valisi Osman Kaymak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’e iadeyi ziyarette bulundu. Rektör Bilgiç’in, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ve Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ile karşıladığı Samsun Valisi Osman Kaymak, Rektörlük makamındaki görüşmede Prof. Dr. Sait Bilgiç’ten üniversitenin fiziki yapısı, olanakları ve imkânları hakkında bilgiler aldı.
Karşılıklı fikir alışverişininde yapıldığı ziyarette Samsun Valisi Kaymak, üniversite kampüsünüde araba ile gezerek inşaatı yeni tamamlanan ve halkın hizmetine açılan Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Hizmet Binası’nı da gezdi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Arıcı ve yardımcıları, yeni hizmete açılan diş hastanesi üniteleri ve poliklinikler hakkında Vali Kaymak’a detaylı bilgiler verdi.
Ziyaretin ardından Samsun Valisi Osman Kaymak ve OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Türkiye ve Samsun için yeni projeler geliştirerek birlik ve dayanışma içinde çalışacaklarını belirttiler.

"Türkiye ve Samsun için yeni projeler geliştireceğiz"

Valimiz Kaymak ziyaretin sonunda yaptığı açıklamasında, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden birisidir. Bu üniversite kampüsü içerisine yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Hizmet Binasını buraya kazandıranlara çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok kaliteli ve güzel bir hastane olmuş. Samsun halkı böyle güzel hizmetleri hak ediyor. Ben bu hastanenin buraya kazandırılmasında emeği geçenlere ve katkısı olanlara bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Türkiye ve Samsun için yeni projeler geliştirerek birlik, beraberlik ve dayanışma içinde hep birlikte çalışacağız” dedi.

Son Güncelleme: 03.08.2017 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.