Samsunlu çift Dubai’de evlendi

Samsun’da tanışıp hayatlarını birleştirme kararı alan Tuğba Mazlum ve İsmail Can çifti nikahlarını Dubai’de yaptı.

25 Ocak 2018 Perşembe 17:52
Samsunlu çift Dubai’de evlendi

Haber Linki – Dubai’deki Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğunda nikah yaparak dünya evine giren çiftlerin düğün törenine çiftlerin aile dostları yalnız bırakmadı.

4 gün 3 gece süren düğün organizasyonda çiftler ilk gün sabah yaptıkları şehir turunun ardından ailesi ve dostlarıyla gemide akşam yemeği yiyerek eğlendiler. Havai fişek gösterileri ile gecelerini daha da renklendiren çiftler ikinci gün sabahında akşam için hazırlıklar yaparak fotoğraf çekimlerini gerçekleştirdiler.

KINA GECESİ ÇÖLDE OLDU

İkinci günün akşamında çölde kına gecesi yapan çift, üçüncü günün öğle saatlerinde de Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğunda nikahlarını gerçekleştirdiler.

Dubai’deki konsolosluğa ilk kez bir gelinin geldiğini söyleyen konsolos yetkilileri çiftlere ömür boyu mutluluklar dilediler.

Nikah sonrası Palmiye adasında Osmanlı konseptinin hakim olduğu bir otelde düğün yemeği yiyen çiftler burada bol bol dans ettiler. Düğüne katılamayanlar için de sosyal paylaşım sitesi üzerinden canlı yayın yaparak güzel anlarını sevenleriyle paylaştılar.

Dubai’de bir Türk otelinde kalan çift Türkiye’ye dönmeden önceki son gününü Dubai sokaklarında gezerek geçirdiler. Gelin Tuğba Mazlum’un giydiği beyaz gömlek arkasına nakışla işlenmiş ve İngilizce ‘Türk kızı Dubai’de evleniyor’ yazısı turistlerin ilgisini çekerek gelinle bol bol fotoğraf çekindiler.

Son Güncelleme: 25.01.2018 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.