Samsunlu gaziler Afrin için gönüllü askerlik başvuru yaptı

Samsun’da bulunan gazi ve şehit yakınları, Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla gönüllü askerlik için askerlik şubesine başvuru yaptı.

26 Ocak 2018 Cuma 11:57
Samsunlu gaziler Afrin için gönüllü askerlik başvuru yaptı

Haber Linki – Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi, Türkiye Harp Malulü Gazileri –Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği ile Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Alileri Vakfından oluşan 60 kişi, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK, KCK, PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla gönüllü askerlik için askerlik şubesine başvuru yaptı.

İlkadım Askerlik Şubesi binasında başvuru dilekçesini dolduran gaziler ve şehit yakınları ellerinde Türk bayrakları ile şubeye gidip başvuruda bulundu.

60 GAZİ GÖNÜLLÜ ASKERLİK BAŞVURUSU YAPTI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Ahmet Diril, “Etrafımızı ateş çemberine dönüştürerek geçmişi kahramanlıklarla destanlaşan yüce Türk milletini kendi anavatanında esir almak istiyorlar. Kimileri dost, kimileri komşu, kimileri ise dindar geçinen bu şeytanlaşmış insanlar kurtla beraber kuzuyu yiyor ve kuzunun sahibinden daha fazla ağlayarak düşmanlıklarını saklamaya çalışıyorlar. Aziz milletimizin bağrından çıkmış silahlı kuvvetlerimiz ve emniyet güçlerimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da vatan topraklarımızın yılmaz bekçileri olacak ve her daim mazlumun yanında yer alacaklardır. Bizler Türkiye Muharip Gaziler, Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Emniyet mensubu Gazileri olarak ilerleyen yaşımıza rağmen sınırlarımızdaki düşmanlara karşı yapılan her türlü vatan savunmasında kahraman ordumuzun yanında ve devletimizin emrindeyiz. Gerektiğinde cennet vatan toprakları için yeniden asker olur canımızı seve seve veririz. Allah ordumuza ve güvenlik güçlerimize güç ve kuvvet versin. Bu aziz millete bir daha İstiklal marşı yazdırmasın” dedi.

Diril, konuşmasının ardından 60 gazinin ve şehit yakınının gönüllü askerlik başvuru dilekçesini İlkadım Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Refik Ünver’e teslim etti.

Son Güncelleme: 26.01.2018 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.