Samsunlu miniklere karne hediyesi

 Eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını geride bırakan minik öğrenciler, Samsun’un ünlü alışveriş merkezinde düzenlenen “Delik Burunlular Kabilesi” tiyatro gösterisi ile doyasıya eğlendi.

23 Ocak 2018 Salı 15:35
Samsunlu miniklere karne hediyesi

Birbirinden eğlenceli etkinliklere imza atan Yeşilyurt AVM, sömestir tatiline giren minik öğrencilere karne hediyesi olarak birbirinden farklı tiyatro gösterileri sundu. Miniclub oyun alanında çocuklar için tiyatro gösterileri sahneleyen Yeşilyurt AVM, “Karagöz ile Trafik Kuralları, Delik Burunlular Kabilesi, Küçük Doktor ve Bay Mikrop, Değerli Macera ve Kuyudaki Aslan” isimli tiyatro oyunlarıyla miniklere unutulmaz anlar yaşatıyor.
Yeşilyurt AVM’de yapılan Delik Burunlular Kabilesi tiyatro gösterimini izleyen minik öğrenciler, bol kahkahalar eşliğinde eğlencenin tadını çıkardı.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.