Samsunlu öğrenci Türkiye ikincisi oldu

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Kış Kupası Atlama Şampiyonası’nda Samsunlu öğrencisi Bertuğ Demir Türkiye ikincisi oldu.

17 Ocak 2018 Çarşamba 17:44
Samsunlu öğrenci Türkiye ikincisi oldu

Haber Linki – Türkiye Yüzme Federasyonunun Ankara Keçiören Belediyesi Etlik Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlediği şampiyonaya 11 kulüpten 7-21 yaş grubunda 97 sporcu katıldı.

Mili takım seçmelerinin de yapıldığı şampiyonada sporcular, tramplende 1 ve 3 metre, kule atlamada ise 3, 5, 7.5 ve 10 metre yüksekliklerde yarıştı.

Şampiyonada İlkadım Atatürk Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Bertuğ Demir, yapmış olduğu derece ile Türkiye ikincisi olurken, milli takım baraj puanını aşarak milli takıma seçildi. Demir, 2-4 Mart 2018 tarihinde İsveç Stokholm’da düzenlenecek olan Gamma Cup 2018’de de hem Türkiye’yi hem de Samsun’u temsil edecek.

Demir’in göstermiş olduğu başarıdan dolayı da Atatürk Ortaokulu Müdürü Rasim Nerse’de öğrencisini tebriketti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.