Samsunlu öğrencilerden Mehmetçik Vakfı’na bağış

Alaçam Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri harçlıklarından artırarak topladıkları 420 lirayı, Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar.Cumhuriyet İlkokulu Müdür ve Müdür Yardımcıları ile öğretmen, öğrenci ve çalışan hizmetliler kendi...

Haberlinki
Haberlinki
09 Mart 2018 Cuma 15:32
Samsunlu öğrencilerden Mehmetçik Vakfı’na bağış

Alaçam Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri harçlıklarından artırarak topladıkları 420 lirayı, Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar.

Cumhuriyet İlkokulu Müdür ve Müdür Yardımcıları ile öğretmen, öğrenci ve çalışan hizmetliler kendi aralarında 420 lira topladılar. Toplanan para, Müdür Yardımcısı Serhat Karagöl ve öğrenciler tarafından Mehmetçik Vakfı hesabına yatırıldı. Öğrenciler tarafından yatırılan paranın makbuzu Serhat Murat Karagöl tarafından İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

Karagöl, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde öğrenciler tarafından gerçekleştirilen yardım kampanyasının önemli bir çalışma olduğuna ifade ederek duyarlı öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 09.03.2018 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.