Samsunlu şehidin babasının sözleri yürekleri dağladı

Türkiye'ye şehit ateşi düştü. Dün hainlerin ülkemize sızma girişimini engelleyen iki korucu ve altı asker şehit oldu. Bugün ise şehitlerimizin babaevlerinde hem acı hem de haklı gurur var.

03 Kasım 2017 Cuma 12:50
Samsunlu şehidin babasının sözleri yürekleri dağladı

Yüreğimizi yakan şehit haberi, dün Hakkari Şemdinli'den geldi… Yoğun sisin olduğu sabah saatlerinde Irak'ın kuzeyinden Türkiye'ye sızmaya çalışan bir grup terörist tespit edildi. Sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada iki korucu ile altı askerimiz şehit oldu. Bugün yurdun dört bir yanında şehitlerimize veda töreni düzenleniyor.

‘İŞTE BENİM YAVRUM İŞTE BENİM ASLANIM’

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde, PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 28 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Erkan Karaca’nın babası Ayhan Karaca, helallik sırasında oğlunun fotoğrafını kalabalığa gösterip, “İşte benim yavrum. İşte benim aslanım. Canımın parçası” diyerek ağladı.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Erkan Karaca’nın Türk bayrağına sarılı cenazesi, helallik için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak babasının oturduğu Canik İlçesi’ndeki evinin önüne getirildi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı helallik sırasında şehidin babası Ayhan Karaca, oğlunun fotoğrafını eline alıp, kalabalığa dönerek, “İşte benim yavrum. İşte benim aslanım. Canımın parcası. Biricik evladım. Vatan sağolsun” diyerek gözyaşı döktü. Abla Ceylan Karaca ise şehit kardeşini, üniformasını giyerek karşıladı. Tabuta sarılan acılı abla, “Yavrum, kardeşim evine böyle mi gelecektin” diye ağıt yaktı. Helallik sonrasında Şehit Piyade Sözleşmeli Er Erkan Karaca’nın cenazesi, tören için İlkadım İlçesi’nde bulunan Büyük Cami’ye götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.