Samsunspor'da kongre hesapları

Samsunspor'da bugün yapılacak olağanüstü kongrede, çok ince ve sinsi planlar devreye sokuluyor. Divan Kurulu'nun görevi yeniden Erkurt Tutu'ya vereceği iddia edildi.

28 Aralık 2017 Perşembe 11:13
Samsunspor'da kongre hesapları

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI
Ligde aldığı sonuçlarla büyük bir hayal kırıklığı yaşatan ve görevde kaldığı 2.5 sezonda Samsunspor'a adeta kabus dolu günler yaşatan Erkurt Tutu, yönetim kurulunun da kararıyla geçen 4 Aralık'ta olağanüstü kongre kararı aldı. Kongrede aday olmayacağını söylemesine rağmen istifa etmeyen Erkurt Tutu'nun yeniden başkan olarak görevine devam edeceği ileri sürüldü. Samsunspor üzerinden ince hesaplar yapılarak, kulübü adeta borç batağına ve sahipsizliğe sürükleyen Erkurt Tutu, ısrarla aday olmayacağını ifade etmesine rağmen Divan Kurulu'nun yapacağı hamleler karşısında da 'istemem yan cebime koy' taktiği uyguluyor.

ESKİ FUTBOLCULARIN DIŞINDA TALİP YOK
Eski futbolcular ve teknik adamlar tarafından oluşan grubun yönetime talip olmasının dışında herhangi bir adayın yer almadığı olağanüstü kongrede Erkurt Tutu'nun bugün yeniden başkan olarak görevine devam edeceği iddia edildi. Eski futbolcu ve teknik adamların büyük bir bölümünün kulübe üye olmaması ve üyelik başvurularının da henüz kabul edilmemesi üzerine listelerinin kabul edilmeyeceği ifade edildi. Geçmişte bir gecede kulübe üye yapılarak başkan olan isimleri hatırlatan eski futbolcular, kendilerine yapılan bu uygulamayı etik dışı bulduklarını da dile getirdi.

LİSTENİN KABUL EDİLİP EDİLMEYECEĞİ MERAK KONUSU
Eski futbolcuların oluşturduğu yönetim kurulu listesinin kabul edilmeyeceği ve başka adayın da olmaması üzerine divan kurulunun görevi yeniden Erkurt Tutu'ya vereceği belirtildi. Başından beri bu plan üzerinde çalışan Tutu ve Divan Kurulu Başkanı Tarık Özdal'ın, taraftarlar ve spor kamuoyu tarafından istenmemelerine rağmen ısrarla yönetimde kalmaları da tepkileri beraberinde getirdi. Sportif anlamda dibe vuran, futbolcuların güvenmediklerini açıkladığı, personelin aylardır maaş alamadığı Samsunspor'da başkanlık görevini sürdürme niyetinde olan Tutu'nun bu istek ve arzununun ne olduğu da ayrıca merak konusu oldu.

Son Güncelleme: 28.12.2017 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.