Samsunspor kazasında ölenlerin adları sınıflara verildi

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Yunus Emre İlkokulu'ndaki 1. sınıflara Samsunspor'un 20 Ocak 1989'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybedenlerin isimleri verildi.

19 Ocak 2018 Cuma 16:50
Samsunspor kazasında ölenlerin adları sınıflara verildi

Samsun'da 20 Ocak 1989'ta Malatyaspor ile oynayacağı Türkiye 1. Futbol Ligi karşılaşması için Samsun'dan hareket ettikten sonra Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışması sonucu hayatını kaybedenlerin isimleri Atakum ilçesinde bulunan Yunus Emre İlkokulu'da yaşayacak. Okul yönetimi tarafından 1'inci sınıfların kapılarına yapılan giydirmeler sonucu öğrenciler Muzaffer Badalıoğlu sınıfı, Nuri Asan sınıfı, Zoran Tomic sınıfı, Kasım Özkan sınıfı ve Mete Adanır sınıflarında okuyacak. Okul içerisinde düzenlenen mini törende konuşan Yunus Emre İlkokulu Okul Müdürü Birol Esen, "Samsunspor'umuzla bugüne kadar her zaman gurur duyduk. Kazada yaşamını yitirenlerin anısına onlara vefalı olduğumuzu göstermek adına okul aile birliğimizle birlikte karar alarak 1'inci sınıflarımızda böyle bir değişikliğe gittik. Artık öğrencilerimiz Samsunspor'un unutulmaz oyuncularını küçük yaşta öğrenerek ileride vefalı olmayı kendilerine ödev olarak görecekler" dedi. 

Konuşmanın sınıfların açılış kurdelesi kaza yapan kafilede bulunan eski takım kaptanı Emin Kar, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, Atakum Belediyespor Başkanı Mehmet Aydın, Yabancılar Pazarı Spor Kulübü (YABPA) Başkanı Ali Akyüz, Okul Aile Birliği Başkanı Erkut Erbil, öğretmenler ve öğrenciler tarafından kesildi.

Son Güncelleme: 19.01.2018 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.