Samsunu şehide vefa

Diyarbakır'da PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram’ın adı Atakum ilçesinde bir parka verildi. Şehidin ailesi, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

08 Aralık 2017 Cuma 11:30
Samsunu şehide vefa

Mayıs ayında Diyarbakır’ın Lice ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram’ın annesi, şehit olan evladının adını yaşatmak için Atakum ilçesindeki bir parka veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Taşçı, beklemediği ziyaret karşısında hem şaşırdı hem de duygulandı.

Acılarını hissediyoruz
Vatanın bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpmadan şehadete koşan askerlere minnettar olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Şehit ailelerinin acılarını en derin şekilde yüreğimizde hissediyoruz. Birlik ve beraberliğimize kasteden hainlere karşı vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden kahraman askerlerimize minnettarız. Bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu anlamda şehitlerimizin isimlerini yaşatmak adına ilçemizdeki parklara veriyoruz. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram’ın adını da ilçemizdeki bir parka verdik. Askerlerimize, Şehitlerimize ve ailelerine duyduğumuz minnet ve sevgimizi her platformda, şartlar ne olursa olsun ortaya koymak bizim boynumuzun borcudur” diye konuştu.

Destekleriniz güç veriyor
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür eden Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram’ın annesi Selma Seçkin, “Evladımın adının bir parka verilerek yaşatılması beni çok mutlu etti. Sizlerin desteğini her zaman üzerimizde hissetmek bizlere daha da güç veriyor. Milletimizde bu birlik ve beraberlik olduğu sürece bölücüler, hainler bizi bölemez” şeklinde konuştu. 
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram Parkına asılması için oğlunun bir fotoğrafını öneren Şehit Annesi Seçkin, parkta uygun bir yere konulmak üzere Şehit Gökhan Bayram adına yazılmış bir akrostiş şiiri de Başkan Taşçı ile paylaştı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.