Sanayi sitelerinde yollar yenileniyor

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ŞEHRİN SANAYİ SİTELERİNDEKİ ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

24 Ekim 2023 Salı 16:35
Sanayi sitelerinde yollar yenileniyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından 19 Mayıs, İlkadım ve Örnek Sanayi Sitelerindeki yollar yenileniyor.

19 Mayıs Sanayi Sitesi’ndeki Soğullu Caddesi’nde 630 metre uzunluğundaki yol, ekipler tarafından beton uygulama için hazırlanıyor. Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Yol Yapım ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı Tekkeköy Şube Şefi Mustafa Gür, “19 Mayıs Sanayi Sitesi Soğullu Caddesi’ndeki kazı çalışmalarımız sürüyor. Ulaşımda sıkıntı yaşanan, trafik akışı açısından riskli olan bölgelerde özel olarak çalışmalarımızı hızlandırdık. Soğullu Caddesi’nde ilk olarak kazı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Kazı çalışmalarımızdan sonra 630 metre uzunluğundaki yolda beton yol çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

Sanayi bölgelerinde yapılan alt ve üstyapı çalışmalarına çok önem verdiklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Sanayi bölgelerinin şehrimizin ekonomisine katkısı çok büyük. Bu bölgelerin ulaşım altyapısını güçlendirmek için yürüttüğümüz çalışmalar aralıksız sürüyor. Ekiplerimiz organize sanayi bölgelerindeki yol yapım çalışmaları için hummalı bir çalışma yürütüyor. Kentimizin ekonomisi için çok önemli olan bu bölgelerimizde üretimin artmasına katkı vermek için her çalışmayı büyük bir hassasiyetle gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.10.2023 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.