Sebze ve meyve hallerinde kiralar yükseldi

Samsun’daki sebze ve meyve hallerindeki teminat miktarları meclis onayı ile yükseldi.

15 Ocak 2018 Pazartesi 17:56
Sebze ve meyve hallerinde kiralar yükseldi

Haber Linki – Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülen 2018 yılı için halde faaliyet gösterenlerden alınacak teminat tutarının, kiracılar için haldeki işyerinin, malikler için ise bulunduğu toptancı halinde kiralama yoluyla işletilen emsal işyerinin bir yıllık kira bedelinden az olmamak üzere güvence teminatlarının belirlenmesi teklifi kabul edildi.

Buna göre meclis toplantısında Samsun Merkez Sebze ve Meyve Hali’nden 4 bin, Bafra Sebze ve Meyve Hali’nden 5 bin ve Çarşamba Sebze ve Meyve Hali’nden de 5 bin TL olarak belirlendi. Karara göre; Merkez, Bafra ve Çarşamba hallerinde faaliyet gösteren işyerlerinden alınacak teminat miktarlarının, sebze ve meyve halinde işyeri büyüklüğü 120 metrekareye kadar olanlardan 6 bin TL,  işyeri büyüklüğü 121 ve 200 metrekareye kadar olanlardan 9 bin TL, işyeri büyüklüğü 201 metrekareden büyük olanlardan da 12 bin TL kira alınması karara bağlandı.

Son Güncelleme: 15.01.2018 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.