Şehitler için pedal çevirecekler

İlkadım Belediyesi Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu, şehit ve gaziler için Samsun'dan Çanakkale'ye kadar pedal çevirecek.

13 Şubat 2018 Salı 18:19
Şehitler için pedal çevirecekler

İlkadım Belediyesi Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu, "İlkadım’dan Çanakkale’ye Bisikletle Şühedaya Saygı Yolculuğu" sloganı ile 04-18 Mart 2018 tarihleri arasında yedi ilde bulunan şehit/gazi dernekleri ve belediyelere bağlı kent konseylerini ziyaret edecek. 

İlkadım Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu Başkanı Tanju Subaşı yaptığı açıklamada, "Ülke olarak terörün gölgesinde zor günler yaşadığımız günümüzde milli birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunun Çanakkale’de milletimizi zafere taşıyan ruhla aynı olması gerektiğini konusunda farkındalık yaratmak ve Çanakkale Zaferi’nde destan yazan kahraman askerlerimiz, şehitlerimiz ve gazilerimize olan minnet borcumuzu göstermek hedeflenmektedir.Ayrıca İlkadım Belediyesi Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu olarak Afrin’nde dik bir duruş sergileyen şanlı ordumuza destek vermek için Samsun'dan Çanakkale’ye 1300 kilometre pedal çevireceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.