Son saniyelerde maç kazandıran 3’lük

U14 BASKETBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAKİ İLK MAÇTA GÜLEN TARAF SON SANİYE 3’LÜĞÜYLE SAMSUN TAKIMI OLDU. MAÇ BOYUNCA BÜYÜK BİR ÇEKİŞME YAŞAYAN SAMSUN BEHÇEŞEHİR U14 BASKETBOL TAKIMI İLE İSTANBUL BEHÇEŞEHİR U14 BASKETBOL TAKIMI’NIN MÜCADELESİNİN GALİBİ SON SANİYELERDE BELLİ OLDU. MAÇTA BİR ARA 14 SAYI GERİYE DÜŞEN SAMSUN EKİBİ, MÜCADELEYİ BIRAKMAYARAK MAÇI SON SANİYELERE KADAR TAŞIDI.

18 Mayıs 2023 Perşembe 10:30
Son saniyelerde maç kazandıran 3’lük

U14 Basketbol Türkiye Şampiyonasındaki ilk maçta gülen taraf son saniye 3’lüğüyle Samsun takımı oldu.

Maç boyunca büyük bir çekişme yaşayan Samsun Behçeşehir U14 Basketbol Takımı ile İstanbul Behçeşehir U14 Basketbol Takımı’nın mücadelesinin galibi son saniyelerde belli oldu. Maçta bir ara 14 sayı geriye düşen Samsun ekibi, mücadeleyi bırakmayarak maçı son saniyelere kadar taşıdı.

Maçın bitimine 3 saniye kala 67-65 geride olan Samsun ekibi, hücumu etkili kullanarak, son anda bulduğun3’lükle maçtan 68-67 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyetle birlikte Samsun ekibi U14 Basketbol Türkiye Şampiyonasındaki ilk maçını kazanmış oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.