Tiamo Cheff Samsun'da fark yaratıyor

Samsun 56’larda hizmet vermeye başlayan, zengin menüsü, kaliteli sunumları ve güler yüzlü hizmetiyle caddede fark yaratıyor.

Haberlinki
Haberlinki
26 Temmuz 2018 Perşembe 11:40

Tiamo Cheff Cafe&Bistro, deneyimli kadrosu ve zengin menüsü ile Modern tasarımı ve fark yaratan konseptiyle 56’larda hizmet vermeye başladı.

Tiamo Cheff’te, Türk ve Dünya mutfağına ait birbirinden lezzetli yemekler, usta aşçıların deneyimleriyle harmanlanıyor. İncecik İtalya Pizzası’ndan, taze yeşilliklerle hazırlanmış doyurucu salatalara, birbirinden farklı ve tadına doyamayacağınız steaklerden, özel tatlı çeşitlerine, serpme kahvaltıdan, içeceklere karar vermekte zorlanacağınız zengin menü sizleri bekliyor.

Tiamo Cheff Cafe&Bistro İşletmecisi Bahri Bayram, “Samsunluların keyifli vakit geçirebileceği, aynı zamanda deneyimli aşçıların hazırladığı lezzetli yemeklerle tanışacağı bir işletme olan Tiamo Cheff ile Samsun’da fark yaratmayı amaçlıyoruz ve herkesi davet ediyoruz” diye konuştu.

İletişim

Adres: İstasyon mah. İstiklal cad. 159/C (56’lar)

Telefon: 0362 2308585

https://www.instagram.com/tiamocheff/

Son Güncelleme: 28.07.2018 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.