TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın'dan Afrin açıklaması

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili “Zeytin Dalı operasyonu bölgeye huzur getirecektir” diye konuştu.

22 Ocak 2018 Pazartesi 10:36
TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın'dan Afrin açıklaması

Türk Silahlı Kuvvetlerince hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde PYD/PKK ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın 3. gününde TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın bir mesaj yayımladı.

Türk milletinin söz konusu vatan olduğunda her zaman olduğu gibi tek yürek olduğunu hatırlatan TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, "Sonuna kadar haklı olduğumuza inandığımız bu operasyonda Mehmetçiğimizin bu operasyonu başarıyla tamamlayacağından hiçbir şüphe ve endişemiz bulunmamaktadır. Dünyanın en güçlü ve bilinçli hareket kabiliyetine sahip kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kayıp vermeden zafer haberleriyle dönmesini bütün kalbimle diliyorum. Bu birlikteliğe her zaman kinden bugün daha çok ihtiyacımız var. Ülkemizde iktidar ve muhalefet tüm siyasi partilerimizin birlikte hareket etmesi ayrı bir sevinç kaynağıdır. Türk şoför esnafı olarak askerlerimizin hiçbir kayıp vermeden bölgeye barış ve huzur getirerek geri dönmelerini cani gönülden istiyoruz. Bu Zeytin Dalı harekatı hiç kuşkusuz bölgeye huzur getireceği gibi terör örgütlerine de büyük bir mesaj olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

“ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

Çığ altında kalan 5 şehit askere rahmet dileyen Apaydın, “Bitlis’in Hizan ilçesi İncirli köyü Giriziyaret Tepe mevkiinde bölgeyi PKK’li teröristlerden temizlemek ve kullandıkları sığınak ve barınakların imha edilmesi için başlatılan ‘Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erdal Kavallı Operasyonu’ kapsamında başlatılan çığ düşmesi sonucu 5 askerimizin şehit olması bizleri millet olarak derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

İHA

Son Güncelleme: 22.01.2018 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.