Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezinde buluştular

Samsun'un İlkadım ilçe Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Gençlik Merkezinin öğrencileri ile bir araya geldi.

30 Aralık 2017 Cumartesi 11:35
Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezinde buluştular

Samsun ilkadım Yeşiltepe Camisinde öğrencilerle birlikte sabah namazının kılınması ardından yürüyerek Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezine giden Başkan Tok, yürüyüş sırasında öğrencilerle sohbet etti. İlkadım Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Erdin eşliğinde öğrencilerle buluşan Tok, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızla güne başlamaktan çok mutluyum” dedi.

Başkan Tok gençlerden söz istedi
Güne başlamanın en güzel şeklinin gençler ve çocuklarla birlikte eda edilen sabah namazının olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bugün çok mutlu bir günü yaşıyoruz. Sabah namazımızı camilerimizin gülleri çocuklarımızla birlikte eda ettik. Ardından yürüyüş yaparken sohbet etme şansı bulduk. Sonra da bu güzel ve önemli yapıda bir araya geldik. Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi olan İlkadım Gençlik Merkezi sadece mimari anlamda büyük olmanın ötesinde Samsunlu gençlere tam anlamıyla farklı bir dünya açmakta. Burada siz değerli evlatlarımıza İslami eğitim, farklı seçeneklerle dil eğitimi, okul derslerine destek sağlayan kurslar ve kültür, sanat, spor dallarında birçok imkan sağlanmakta. Buradaki bu ilgi ve sizlerin gözlerindeki parıltı bizler için en büyük motivasyon kaynağı oluyor. Biz sizler için her zaman elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ama sizlerden söz istiyorum, sizlerde dinini doğru şekilde öğrenmiş, vatanına ve bayrağına bağlı ve çok başarılı yetişkinler olmalısınız” diye konuştu. 
Ardından “Genç Adam” adlı kitabı gençlerin yanına giderek hediye eden Başkan Tok, tüm öğrencilerle bire bir sohbet ederek düşüncelerini sordu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.