UGADER ilk il başkanlığını Samsun’a verdi

2016 yılında kurulan Uluslararası Gönüllü Anneler Derneği (UGADER), ilk il başkanlığını Samsun’da Elmas Öztemur’a verdi.

25 Aralık 2017 Pazartesi 09:57
UGADER ilk il başkanlığını Samsun’a verdi

 Anakent İş Merkezinde düzenlenen törene UGADER Kurucu Genel Başkanı Sevda Yılmaz, Genel Koordinatör Başkanı Murat Durutan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Tören öncesi konuşan UGADER Kurucu Genel Başkanı Sevda Yılmaz, “Çok kısa sürede yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırıp, UGADER ailesini tüm Türkiye’ye yaymanın onurunu ve gururunu yaşamak istiyoruz. UGADER ailesi olarak ‘Güçlü anneler, güçlü Türkiye’ sevdası ile inanmış annelerin, güçlü yarınlar geliştirilmesinde söz sahibi olması, gelişmekte olan nesillerin, yarınlarına çok daha güçlü anneler ve evlatlar bırakmak için gönülden çalışmayı esas alan bir vizyon üstlenmiş bulunmaktayız” dedi.

Son Güncelleme: 25.12.2017 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.