Vali Kaymak'tan, Ecrin Köse ve ailesine teşekkür

Samsun Valisi Osman Kaymak, U20 İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımı'nın kaptanı Ecrin Köse’yi makamında kabul ederek, başarılarının devamını diledi. 

05 Eylül 2017 Salı 17:45
Vali Kaymak'tan, Ecrin Köse ve ailesine teşekkür

Yeteneğiyle genç yaşına rağmen yıllardır kadın basketbol liglerinde forma giyen Ecrin Köse, anne ve babasıyla birlikte Samsun Valisi Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti. İşitme Engelliler Kadın Basketbol A Milli Takımı ile Samsun Deaflympics 2017'de ay-yıldızlı formayı giyen Ecrin, U20 İşitme Engelliler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda da Türkiye zirveye çıkarttı.

U20 Milli Takım'da kaptanlık yapan yetenekli oyuncu, tarihte bir ilk başararak şampiyonluğa ulaşan ay-yıldızlıların, en önemli hücum silahı olarak turnuvaya damga vurdu. Polonya'daki organizasyonda turnuvanın en skoreri ve en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Ecrin Köse, A Milli Takım’da görev yapmayı hedeflediğini söyledi.

Samsunlu bir sporcunun böyle büyük başarılara imza atmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Osman Kaymak, Ecrin’e ve ailesine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.