Vali Kaymak'tan yeni yıl mesajı

Samsun Valisi Osman Kaymak, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajda "2018 yılının milletimize ve dünyaya barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor, toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum" dedi.

31 Aralık 2017 Pazar 12:40
Vali Kaymak'tan yeni yıl mesajı

Samsun Valisi Osman Kaymak, yeni yıl nedeniyle mesaj yayınladı. Vali Kaymak'ın mesajında şu ifadeler yer aldı: "Sevgili Samsunlu hemşehrilerim, yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Milletçe, üzüntü ve sevinçleriyle bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. 2018 yılının milletimize ve dünyaya barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor, toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm Samsunlu hemşehrilerimin ve vatandaşlarımızın yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, yeni yılın dünya ve insanlık için barışın ve hoşgörünün egemen olduğu güzel günler getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Son Güncelleme: 31.12.2017 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.