Vali Kaymak ve Başkanı Yılmaz, fakülte inşaatını inceledi

Samsun Valisi Osman Kaynak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İşletme Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu. 

14 Şubat 2018 Çarşamba 18:13
Vali Kaymak ve Başkanı Yılmaz, fakülte inşaatını inceledi

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Zihni Şahin ile birlikte fakülte binası inşaatını gezen Vali Osman Kaymak ve Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, fakültenin yapımı için maddi destek veren iş adamı Akif Arlan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Arlan ailesinin annesi adına yaptırdıkları fakülte binası inşaatını gezen Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz, Ayten Arslan ve Eczacı Saffet Arslan ailesine teşekkür ettiler.
Kaymak ve Yılmaz, İşletme Fakültesi inşaatındaki incelemenin ardından iş adamı Kaya Aşçı ailesinin bağışladığı Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesine uğrayarak Genel Sekreter Hasan Ağırbaş'tan fakülte hakkında bilgi aldılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.