Vekil Köktaş'tan yerli üretime destek!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerikan malı akıllı telefonları boykot çağrısının ardından Samsun’da akıllı telefon üretimi yapan bir yerli markanın başlattığı kampanyaya tablet ve cep telefonu alarak destek verdi.

Haberlinki
Haberlinki
16 Ağustos 2018 Perşembe 18:00
Vekil Köktaş'tan yerli üretime destek!

Samsun'da kurduğu fabrikası ile yeni nesil, yerli teknoloji markası Reeder, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerikan malı akıllı telefonları boykot çağrısının ardından kampanya başlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Onların iPhone'u varsa öbür tarafta Samsung var, Venüs var Vestel var. Ne yaptığımızı anlasınlar. Biz kendimize yeteceğiz" açıklamasını hatırlatan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun'da üretimi yapılan firmanın "İpone'unu getir, Türk markası Reeder telefonu götür" kampanyası ile harika bir fırsat sunduğunu vurguladı.

Tekkeköy ilçesinde bulunan firmanın üretim yapıldığı fabrikayı Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile birlikte ziyaret eden Milletvekili Köktaş, kendisi de kampanyaya destek vererek yerli marka tablet ve cep telefon aldı.

haberler.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.