Yılmaz'dan emekli personele vefa

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, emekli belediye personeli ile yemekte bir araya gelerek vefa örneği sergiledi. 

09 Şubat 2018 Cuma 16:43
Yılmaz'dan emekli personele vefa

Samsun Büyükşehir Belediyesinde yıllarca çeşitli kademelerde görev yaparak emekli olan 146 personel unutulmadı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın emekliler için düzenlediği yemekte emekli personel, eski günlerini yad etti. Yine bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan personele, teşekkür plaketi ve hediye takdim eden Başkan Yılmaz, emekli olan bazı personellerle ilgili ilginç anılarını paylaştı.

"Emeklilik başka bir güzellik"
Emekli personeli yine bir arada görmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Yılmaz, emekli olduktan sonra da aidiyet duygusunun kaybolmaması gerektiğini söyledi. Kurum çalışanlarının zamanla bir evin mensupları halini aldığını belirten Başkan Yılmaz, "Samsun Büyükşehir Belediyesi de öyle oldu. Hayat devam ediyor. Hayatın devamlılığı içerisinde çeşitli evreler var. Bunlardan bir tanesi de emeklilik evresi. Emeklilik evresi de başka bir güzelliktir. Bundan sonraki hayatınızda sağlıklı olmanızı diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.