Haliliye belediyesinden diksiyon kursu

Haliliye Belediyesi, etkili ve tonlamalarla konuşmak isteyen vatandaşlara yönelik açtığı diksiyon kursunu sürdürüyor.Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşların istihdamına ve hobilerini yaşamalarını sağlamak...

01 Ağustos 2017 Salı 14:10
Haliliye belediyesinden diksiyon kursu

Haliliye Belediyesi, etkili ve tonlamalarla konuşmak isteyen vatandaşlara yönelik açtığı diksiyon kursunu sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşların istihdamına ve hobilerini yaşamalarını sağlamak amacıyla kurs çalışmalarını sürdürüyor. Anlamlı, etkili ve tonlamaları doğru bir konuşma yapabilme anlamında diksiyon kursu faaliyeti de sürdüren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu kapsamında bugüne kadar 4 dönemde 120 kişiye diksiyon eğitimi verdi. “Diksiyonun önemi, ses, kelime ve söz noktaları, anlatım, jest ve mimikler” eğitimi verilen diksiyon kursunda, 5 dönem kayıtları da devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kursa başvurmak isteyen vatandaşların 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattını arayarak veya Kadri Eroğan Caddesi üzerindeki Haliliye Belediyesi Ek Hizmet binasında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bizzat başvuruda bulunmaları gerektiği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.