AK Parti Samsun İl Başkanı Av.Hakan Karaduman Kimdir?

Muharrem Göksel'in yerine AK Parti Samsun il başkanı görevine gelen isim Av.Hakan Karaduman oldu.

19 Ocak 2018 Cuma 13:52
AK Parti Samsun İl Başkanı Av.Hakan Karaduman Kimdir?

AK Parti Samsun İl Başkanı Av.Hakan Karaduman Kimdir?

1977 Trabzon / Akçaabat doğumlu olan Avukat Hakan Karaduman, ilk, orta ve lise tahsilini Samsun'da tamamlamıştır. 1994 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1998 yılında mezun olarak, 1999'da Samsun Barosu'na bağlı olarak Avukatlık stajını gerçekleştirmiştir. Askerliğini  2000 yılı Temmuz ayında kısa dönem olarak tamamlamıştır. Avukatlık faaliyetini 2000 yılının sonundan itibaren Samsun'da AKŞ HUKUK & ARABULUCUK'ta sürdürmektedir.

AK Parti'de gençlik kollarında siyasete başlayan Karaduman, 2003-2006 yılları arasında AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. 

2012 yılında İl Başkanı seçilen Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın yönetiminde yer aldı. Fuat Köktaş'ın yönetiminde Seçim İşleri Başkanı olarak görev yaptı. 2015 yılında ise Muharrem Göksel'in başkanlığındaki yönetim kurulunda yer alan Hakan Karaduman Siyasi Hukuki İşler Başkanı olarak görev yapıyordu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.