CHP'li Aytun Çıray istifa ett

CHP Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti. Aytun Çıray'ın Meral Akşener'in partisine geçeceği konuşuluyordu. Çıray, "Şartlar yeni bir siyasi çıkışı zorunlu kılmıştır" dedi.

23 Ekim 2017 Pazartesi 16:55
CHP'li Aytun Çıray istifa ett

Ankara kulislerinde konuşulan iddia gerçek oldu. CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti. Aytun Çıray'ın Meral Akşener'in kuracağı yeni partiye katılması bekleniyordu. Aytun Çıray, "Şartlar yeni bir siyasi çıkışı zorunlu kılmıştır" dedi.

NELER OLMUŞTU?

Başkent’te Aytun Çıray’ın kendisiyle birlikte CHP’den başka isimleri de yeni partiye götüreceği söylentilerini CHP Sözcüsü Bülent Tezcan’a sorduğumuzda “Bizden giden kimse yok. Ayrıca Aytun Bey ile bugün konuştum. Ben de kendisine sordum. Öyle bir şey yok, dedi. Aydın deyimiyle bunlar çalı dipi taşlamaya benziyor, boş atıp dolu tutma çabası. Hepsi şişirme” yanıtını vermişti. 

Kendisi hakkındaki iddiaları sormak için aradığımız Aytun Çıray telefonlarını kapatırken, Meral Akşener’e yakın bir isim “Aytun Bey dostumdur, ben kurucular kurulunda olacağını duymadım” demişti.Aytun Çıray, istifa ederek Meral Akşener’in kuracağı partiye geçeceği iddialarının ardından bugün saat 15.30’da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.