17 yıl sonra tekrar Gaziantepspor’da

Bir dönem Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Samsunspor formalarını giyerek başarıdan başarıya imza atan Oktay Derelioğlu, 1999 yılında oyuncu olarak geldiği TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor ile teknik direktör olarak anlaştı.

12 Ocak 2018 Cuma 16:56
17 yıl sonra tekrar Gaziantepspor’da

Haber Linki – Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine Oktay Derelioğlu ve Kulüp Başkanı Huzeyfe Durmaz’ın yanı sıra kulüp yöneticileri Baler Fidan, Ferit Karaoğlu, Hayri Öztürk de katıldı. Sezon sonuna kadar anlaşılan Oktay Derelioğlu, kendisini yarım sezonluğuna Gaziantepspor'lu yapan anlaşmaya imza attı.

Gaziantepspor için Oktay Derelioğlu ile birlikte bir adım attıklarını belirten Huzeyfe Durmaz, "İnşallah ikinci ligde kümede kalmayı hedefliyoruz. Oktay hocamızın tecrübesiyle, ahde vefasıyla, bir telefonla, hiç soru sormadan kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah başarı peşinden de gelir inancındayız" dedi.

Törende konuşan Oktay Derelioğlu ise, "Banan inanıp güvenenlere, bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Gaziantep'in büyüklüğü ve ismi hiç bir zaman yere düşmez. Çünkü bu kulüp tarihi ve şehriyle çok büyük bir kulüp. En güzel yıllarımdan birini bu kulüpte geçirdim. Tarihinin ilk Avrupa kupalarına giden kadrosunda yer aldım, başarılı olmuştum. Çok önemli bir sezondu. Bu durum, bu vaziyet, bu hal böyle gidecek diye bir kaide yok. Bizler, buraya karakterimizi, ismimizi, üretkenliğimizi, çalışkanlığımızı koymaya geldik. Handikapları konuşmak istemiyorum. Aynı şeyleri oyuncularımla da konuşacağım. Bizler mücadeleci yapıdayız. Bu duruma birileri bir şekilde getirmiştir ama Gaziantep büyüklüğünden hiç bir şey kaybetmez. Ben inanıyorum ki gelecek aydınlık. Karanlık bence insanın kafa yapısında düşüncesindedir. Ben yenilmeye tahammülü olmayan bir yapıdayım. Yenilirsem de rakibimi yaralamam lazım. Yaralayarak, yenilmek isterim" diye konuştu.

GAZİANTEPSOR ZOR GÜNLER YAŞIYOR

Ekonomik açıdan zor günler geçiren Gaziantepspor'un içerisinde bulunduğu durum, son dönemlerde 3 oyuncunun kadro dışı bırakılması ve taraftarların kulüp bastığı olaylarla gün yüzüne çıktı. Bir taraftan ekonomik sorunlar yaşayan kulübün yöneticileri ise ikinci yarı için hazırlıklara start vermek için hoca arayışına girmişti. Kulüp yöneticileri, Kahramanmaraş'ta teknik direktörlük yapan ve Gaziantepspor gibi kötü günler geçiren Oktay Derelioğlu ile anlaşarak, bu kötü gidişatı durdurmak istiyor.

Son Güncelleme: 12.01.2018 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.