Aday çıkmayınca kongre ertelendi

TFF 1. Ligi ekiplerinden Samsunspor bugün olağanüstü genel kurul kongresini gerçekleştirdi. 

28 Aralık 2017 Perşembe 20:36
Aday çıkmayınca kongre ertelendi

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde saat 16.00'da başlayan kongrede aday çıkmayınca kongre 6 ay içerisinde yapmak kaydı ile ertelendi.

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu’nun aday olmadığı kongrede aday çıkmayınca yaklaşık 4 saat süren kongreyi divan kurulu 6 aylık süre içerisine erteledi. Kongre sonrası konuşan Başkan Vekili Rüştü Araboğlu, yarın yönetim kurulu ile toplantı yapacaklarını ve daha sonrada sonucunu divan kurulu ile paylaşacaklarını söyledi. Kongrede seçim maddesi iptal edildi

Kongrede gergin anlar
Kongrede söz alan kongre üyesi İzzet Altuntaş'ın ithamları üzerine Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ile Altuntaş Arasında gergin anlar yaşandı. Yapılan eleştiriler üzerine söz alan Başkan Tutu, duygu dolu anlar yaşadı. Eleştirilere cevap veren Başkan Tutu, Samsunspor'da görev yaptıkları sürede herşeyin şeffaf olduğunu belirtti. Yönetim süreci boyunca kulübün menfaatlerini düşünerek hareket ettiklerini vurgulayan Tutu, hiçbir zaman art niyetli hareket etmediklerini dile getirdi. Samsunspor'un çok büyük bir kulüp olduğunu belirten Tutu, Samsunspor'a destek olan herkese teşekkür etti. Kongrede sağlık sorunu yaşayan Başkan Tutu, konuşmasının ardından salondan ayrıldı.
Divan kurulunun kararının ardından kısa bir konuşma yapan Samsunspor Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, yarın yönetim olarak toplanıp yeni süreç için bir karar alacaklarını söyledi. 
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın da katıldığı ve tartışmaların yaşandığı kongre 4 saat sürdü.

Son Güncelleme: 28.12.2017 21:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.