Başkan Deveci'den taraftara 'tatlı' destek

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, bugün gerçekleşecek olan Samsunspor-Sakaryaspor Play-Of Çeyrek Final Rövanş maçı öncesinde stadyumda kurulacak iftar çadırında stant açıp tatlı ikramında bulunarak taraftarlara destek olacaklarını söyledi.

Haberlinki
Haberlinki
13 Mayıs 2019 Pazartesi 13:58
Başkan Deveci'den taraftara 'tatlı' destek

Atakum Belediyesi bu akşam 20.30'da 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşecek Samsunspor- Sakaryaspor Play-Of Çeyrek Final Rövanş maçı öncesinde 10 binlerce taraftar için kurulacak olan iftar sofrasına 'tatlı jest' yapacak. Maç öncesinde stadyum dışında kurulacak iftar çadırında stantlarıyla yer alacak olan Atakum Belediyesi tatlı ikramında bulunacak. 



Başarı diledi 
Samsunspor'un Sakaryaspor ile gerçekleştireceği maçın çok önemli olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, "Şehrimizin en önemli değerlerinden olan Samsunsporumuzun bu önemli maçtan galibiyetle ayrılacağına yürekten inanıyorum. Maç öncesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve İlkadım Belediyesi'nin de destekleyeceği iftar sofrasında bizim de katkımız olsun istedik. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğuna her zaman yürekten inandım. Kurulacak iftar sofrasında da birlik ve beraberliğimiz en üst noktaya ulaşacak. İftarın ardındansa takımımızı güçlü biçimde destekleyeceğiz. Bu vesileyle Samsunsporumuza ve konuk takımımız Sakaryaspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu. 

İHA

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporCemil Deveci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.