Bayern Münih-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Büyük gün geldi çattı. Kara Kartal Avrupa arenasında zafer peşinde... Alman devi Bayern Münih ve Avrupa'da fırtına gibi esen gururumuz Beşiktaş, bugün kozlarını paylaşacak! Peki, Bayern Münih-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte iki maçın tarihleri, yayınlanacağı kanallar ve diğer tüm detaylar...

20 Şubat 2018 Salı 14:37
Bayern Münih-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Temsilcimiz Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Alman ekibi Bayern Münih ile eşleşti. Beşiktaş ilk maçı rakibiyle deplasmanda oynayacak ikinci maç ise Türkiye'de Vodafone Park'ta oynanacak.
 

Bayern Münih-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


Beşiktaş, Bayern Münih ile ilk maçı 20 Şubat Salı günü (BUGÜN) deplasmanda 22:45'te, rövanşı 14 Mart Çarşamba günü saat 20:00'de Vodafone Park'ta oynayacak. Mücadeleler TRT 1'den şifresiz yayınlanacak.
 

BEŞİKTAŞ'I BEKLEYEN TEHLİKE


Şampiyonlar Ligi son 16 turunda bu akşam Alman devi Bayern Münih'e konuk olacak temsilcimiz Beşiktaş'ı Münih'te oldukça sert bir hava bekliyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.