Bowling antrenörlük kursu sona erdi

 Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Bocce Bowling Dart Federasyonu Samsun İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa organize edilen Bowling 1.Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu sona erdi. 

24 Ocak 2018 Çarşamba 16:24
Bowling antrenörlük kursu sona erdi

33 kişinin başvurusu ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesinde başlayan kurs, İlkadım Bowling Salonunda uygulama dersleri ile sona erdi. 10 gün süren kurs sonunda kursiyerler belgelerini aldı.
Bocce Bowling Dart Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Ramazan Çoban, “Kursumuzun teorik dersleri üniversitede verilmiş olup, uygulama dersleri ise Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait İlkadım Bowling Salonunda yapıldı. Kurs sonunda, katılan kursiyerlere Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Katılım Belgelerini İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan ve İl Temsilcisi Ramazan Çoban tarafından takdim edildi” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.