Fatih Terim hakkında olay yaratan iddia

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, A Spor'a telefon ile bağlanarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında olay yaratan bir iddiada bulundu.

02 Ocak 2018 Salı 09:20
Fatih Terim hakkında olay yaratan iddia

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor Kulübü'nün Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında olay yaratan bir iddiada bulundu.Hasan Çavuşoğlu açıklamasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, kulübün tercümanına Vagner Love'ı arattığını iddia etti.

İşte Hasan Çavuşoğlu'nun Fatih Terim hakkındaki iddiaları:

Vagner Love için resmi bir teklif yok. Fikret Orman başkan ile aramız iyidir. Telefon ile görüşürüz. Ama bir teklif yok.Vagner'i bir kulübün tercümanı arıyor. Bir kulübün teknik direktörü futbolcusuna arattırıyor. Ben bunları ahlaksızca buluyorum açıkçası... Fatih Terim, tercümana arattırıyor Vagner Love'ı.Vagner'in Brezilya'daki menajeri Türkiye'deki menajerini arıyor ve Fatih Terim'in tercümanına Vagner Love'ı arattırdığını söylüyor.Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e saygı duyuyorum. Çok kaliteli, değerli, saygılı biri. Ben onun bilgisi dahilinde olduğunu sanmıyorum. Öyle bir şey olsa zaten onu arardım.Bunu kulübe mal etmeyiz. Teknik direktörün yaptığı hata olarak düşünüyorum.Ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum. Etik bulmuyorum.Fatih Terim'in Vagner Love'ı arattığını, Türkiye'ye Vagner Love'ı getiren Cenk Meriç Yazıcı bana söyledi.

Konu ile ilgili Ertem Şener'e açıklama yapan Galatasaray Tercümanı Mert Çetin şunları söyledi:

Ben Vagner Love'un menajerini yolda görsem tanımam. Hayatımda Vagner Love ile konuşmadım.Birileri sayın başkan Hasan Çavuşoğlu'na yanlış bilgi veriyor. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Bir kere bile aramadım. Zaten beni aşan konular bunlar. Kimse bana da kalk ara falan da demedi.Ben Fatih Terim'den böyle bir talimat falan da almadım. Ben Vagner Love'ı bir kere bile aramadım. Menajerini falan da tanımıyorum.Sayın başkana saygımız sonsuz ama ona kim ne bilgi veriyorsa asılsız bilgi veriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.