Genç sporcudan madalya sözü

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yapılacak olan Balkan Petank Şampiyonası'na katılacak milli takım kafilesinde yer alan Samsun’un bocce branşında ilk milli sporcusu Alaçamlı Aylin Emir’den madalya sözü geldi. 

28 Eylül 2017 Perşembe 16:01
Genç sporcudan madalya sözü

29 Eylül- 1 Ekim 2017 tarihlerinde Bulgaristan Sofya'da yapılacak olan Balkan Petank Şampiyonası'na katılacak olan (Bocce) Petank Milli Takımı Bulgaristan'a gitti. Milli takım kafilesinde yer alan Genç Bayanlar (Bocce) Petank kategorisinde ilk milli sporcusu olan Aylin Emir ve Antrenör Gökhan Bozdemir Bulgaristan'ın başkenti Sofya’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek. Milli sporcu Aylin Emir, "Şampiyonaya çok iyi hazırlandık. Ülkeme madalya ile dönerek bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.
Bocce’nin Samsun’da en yaygın yapılan spor dallarından biri olduğunu belirten Samsun İl Temsilcisi Ramazan Çoban ise, "İlimizde altyapısı olan bu spor branşında sporcularımız müsabakalarda önemli başarılar elde ettiler. Ben sporcumuz Aylin Emir’in ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.09.2017 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.