Okan Kocuk iyi performansının ödülünü aldı, A Milli Takım’a çağrıldı

SEZON BAŞINDA YEDİĞİ HATALI GOLLER İLE ELEŞTİRİLEN SAMSUNSPOR'UN KALECİSİ OKAN KOCUK, SON DÖNEMDEKİ PERFORMANSIYLA A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NIN ADAY KADROSUNA ÇAĞRILDI.

15 Mart 2024 Cuma 15:24
Okan Kocuk iyi performansının ödülünü aldı, A Milli Takım’a çağrıldı

Sezon başında yediği hatalı goller ile eleştirilen Samsunspor’un kalecisi Okan Kocuk, son dönemdeki performansıyla A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosuna çağrıldı.

Yaz transfer sezonunun başında Galatasaray’dan transfer edilen kaleci Okan Kocuk, ligde 28 maçta Samsunspor’un kalesini korudu. 11 yıl sonra Süper Lig’e yükselen Samsunspor’un kalesini koruyan Kocuk, sezonun ilk 6 haftasında 5 maçta görev almış, kötü bir performans sergilemişti.

Samsunspor’un başına Hüseyin Eroğlu’nun yerine Alman Teknik Direktör Markus Gisdol’un getirilmesi, kaleci Okan Kocuk’a da iyi geldi. Kırmızı-beyazlılar, Gisdol döneminde son sıradan kurtulup orta sıralara kadar yükselirken, kaleci Okan da iyi performansıyla dikkat çekti. Kurtarış yüzdesini arttıran Kocuk, takımının kazandığı puanlarda büyük pay sahibi oldu.

Okan Kocuk’un başarılı performansı, A Milli Futbol Takımı yetkililerinden de kaçmadı. 28 yaşındaki file bekçisi, A Milli Takım’ın 22 Mart’ta Macaristan ve 26 Mart’ta Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosuna davet edildi.

Okan Kocuk, Samsunspor’un uzun yıllar sonra A Milli Takım’a gönderdiği ilk oyuncu oldu.

Son Güncelleme: 15.03.2024 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.