Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: “Samsunspor'a desteğimiz sürecek”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsunspor'a desteklerini her zaman sürdüreceklerini söyledi. 

31 Ağustos 2017 Perşembe 13:38
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: “Samsunspor'a desteğimiz sürecek”

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu ve Teknik Direktör Alpay Özalan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Başkan Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Şehrimizin en önemli markalarından birisi Samsunspor. Takımımızı her zaman Süper Lig'de görmek istiyoruz. Buna yönelik her zaman kulübe hem şahsım olarak hem de belediye olarak destek verdik. Samsunspor'a desteklerimizi her zaman sürdüreceğiz” dedi.

“Alpay hoca takımımızı birinci lige çıkartmak için mesai harcayacak”
Takımın başına Alpay Özalan gibi tecrübeli bir hocanın gelmesiyle şehrin havasının değiştiğini belirten Yılmaz, “Alpay hoca takımımızı birinci lige çıkartmak için mesai harcayacak. Gördüğüm kadarıyla Samsun'a tam anlamıyla alıştı. İnşallah çalışmalar boşa çıkmaz ve Samsunspor'u tekrar Süper Lig'de göreceğiz" diye konuştu.
Ziyaret sohbet havasında geçerken, Tutu ve Özalan Samsunspor'a verdiği desteklerden dolayı Yılmaz'a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.