Samsun Valiliği’nden Açıklama! Samsunspor'un transfer tahtası açılacak mı?

Samsun Valiliği İş adamı Kazım Yılmaz’dan bir miktar para geldiğini belirterek transfer tahtası çalışmalarında gelinen noktayı açıkladı.

31 Ocak 2018 Çarşamba 08:49
Samsun Valiliği’nden Açıklama! Samsunspor'un transfer tahtası açılacak mı?

Günlerdir konuşulan 'transfer tahtası' sorunu Samsun Valiliğinden gelen açıklama ile son buldu.Samsun Valiliği yaptığı açıklamada son 24 saat içinde ödenmesi gereken 1.5 Milyon TL nakit paraya ihtiyaç olduğuna eğer bu paranın ödenmediği takdirde ise mecvut kadro ile devam edeceklerini ifade etti.

Valilikten yapılan açıklama şu şekilde:
Samsun Valiliği Resmi Twitter Hesabından yapılan açıklama da “Samsunspor’a destek için vermeyi vadettiği 1 milyon TL borcun yarısını bugün verip, diğer yarısını da bu hafta içinde ödeyeceğini taahhüt eden İşadamımız Sayın Kazım Yılmaz’a katkısından dolayı çok teşekkür ederiz. Bu şartlarda, yarın gece saat 24.00’a kadar Samsunspor için 1,5 milyon TL nakit para veya teminat mektubu verilmesi halinde transfer tahtası açılacaktır. Aksi halde mevcut kadro ile yola devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.