Samsunspor 23 yıldır Adana Demirspor’u yenemiyor

 Spor Toto 1. Lig’in 20. haftasında karşılaşacak olan Samsunspor ve Adana Demirspor 42. randevuya çıkacak. Samsunspor, rakibini 23 yıldır yenemiyor. 

03 Şubat 2018 Cumartesi 11:30
Samsunspor 23 yıldır Adana Demirspor’u yenemiyor

Ligin küme düşme hattının hemen üstünde bulunan iddialı takımlarından Samsunspor ile Adana Demirspor Pazar günü resmi müsabakalarda 42. kez karşı karşıya gelecek. Bu iki takım arasında daha önce oynanan 41 karşılaşmada Adana Demirspor’un 16, Samsunspor’un ise 13 galibiyeti bulunuyor. 12 karşılaşma da beraberlik ile sonuçlandı.

Son galibiyet Gigi Multescu yönetiminde 23 yıl önce alındı
Kırmızı-beyazlılar, Adana Demirspor karşısındaki son galibiyetini Rumen Teknik Adam Gigi Multescu zamanından 5 Mayıs 1995 tarihinde aldı. Serkan Aykut’un 4 golle yıldızlaştığı maçta, Samsunspor rakibini 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Samsunspor, bu galibiyetin ardından rakibiyle oynadığı 11 maçta da galibiyet yüzü göremedi.

Samsunspor 46, Adana Demirspor 38 gol attı
Samsunspor, daha önce oynanan 41 karşılaşmada rakibine 46 gol atma becerisinde bulunurken, Adana Demirspor ise rakibi karşısında 39 gol kaydetti. Samsun’da oynanan 21 karşılaşmada ise kırmızı-beyazlıların 11, Adana Demirspor’un 3 galibiyeti bulunuyor. 7 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 2 takım arasından oynanan son karşılaşmayı Adana Demirspor, deplasmanda 1-0 kazandı.
Pazar günü Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Erkan Engin yönetecek.

Son Güncelleme: 03.02.2018 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.