Samsunspor: 8 transfer, 15 ayrılık, 11 kadro dışı

SÜPER LİG EKİPLERİNDEN SAMSUNSPOR YENİ SEZON PLANLAMASI ÇERÇEVESİNDE 8 YENİ TRANSFER YAPARKEN, 15 FUTBOLCU İLE YOLLARINI AYIRDI, 11 OYUNCUSU İSE KENDİSİNE TAKIM ARIYOR. (TAKIMDAN AYRILAN CELİL YÜKSEL ÖNDE)

29 Temmuz 2023 Cumartesi 13:17
Samsunspor: 8 transfer, 15 ayrılık, 11 kadro dışı

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor yeni sezon planlaması çerçevesinde 8 yeni transfer yaparken, 15 futbolcu ile yollarını ayırdı, 11 oyuncusu ise kendisine takım arıyor.

11 yıllık aranın ardından Süper Lig’de mücadele edecek Samsunspor’da kadro yapılanması devam ediyor. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu idaresinde çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekipte sezonun kadrosu da oluşturulmaya devam ediyor. Karadeniz temsilcisinde bu çerçevede 6 yabancı, 2 de yerli transfer yapıldı. Samsunspor, geçen yıl kadrosunda bulunan 15 oyuncu ile de yollarını ayırdı. Samsun temsilcisinde kulübü ile kontratı bulunan 11 futbolcu as takımdan ayrı çalışıyor. Bu 11 futbolcunun kendisine takım bulma çalışması ise devam ediyor.

15 futbolcu ile yollar ayrıldı

Karadeniz temsilcisinde ilk olarak Fenerbahçe’den kiralık olan Emre Demir ile Ankaragücü’nden kiralık olan Ali Kaan Güneren ile yollar ayrılmıştı. Akabinde ise Tomane Mendes, Ali Ülgen, Nurullah Aslan, Sheldon Bateau, Melih Okutan, Mücahit Albayrak, Sarp Ekinci, Ensar Arslan, Celil Yüksel ve Aykut Özer’in kulüple ilişkisi kesildi. Son olarak ise kadro dışı bırakılan oyunculardan Polat Yaldır, Furkan Fehmi Güneş ve Semih Altıkulaç ile de yollar ayrıldı.

4’ü yabancı 11 futbolcu kendisine kulüp arıyor

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyunculardan 11’i takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam ediyor. Bu oyunculardan 4’ü yabancı, 7’si ise yerli statüsünde bulunuyor. Kendilerine kulüp arayan Samsunsporlu futbolcular ise Berk Taşkın, Kadeem Harris, Yusuf Emre Gültekin, Amir Arlı, Moussa Guel, Elano Yegen, Ahmet Sağat, Melih Altıkulaç, Elhadj Bah, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Guy Yameogo.

8 oyuncu transfer edildi

Kırmızı-beyazlılar yaz transfer döneminde Galatasaray’dan kaleci Okan Kocuk, Union Berlin’den stoper Rick Van Drongelen, Porto’dan sağ bek Nanu Gomes, Seraing’den forvet Marius Mouandilmadji, Köln’den kanat oyuncusu Kingsley Schindler, Lech Poznan’dan stoper Lubomir Satka, Galatasaray’dan orta saha Taylan Antalyalı ve Middlesbrought’tan sol bek Marc Bola’yı kadrosuna kattı.

Ayrıca Karadeniz ekibinin, Galatasaray forması giyen Emre Kılınç, Olimpiu Morutan, Midtsjö gibi oyuncuları kadrosuna katmak için çalışma yürüttüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 29.07.2023 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.