Samsunspor'a büyük destek

Samsun’da işitme cihazları üretimi yapan iş adamı Erol Acer, Samsunspor'a destek olmak için kolları sıvadı. 

11 Ocak 2018 Perşembe 12:03
Samsunspor'a büyük destek

“Self Servis İşitme Test Cihazları” adı altında bir proje ürettiklerini ve bu projeyi Sağlık Bakanlığına sunarak izin aldıklarını dile getiren Erol Acer, “Biz bu işitme test cihazlarını bazı hastanelere kurduk. Bu cihazlar sayesinde duyma oranı testleri yapılıyor. Biz bu testleri daha önceden ücretsiz olarak gerçekleştiriyorduk. Ancak son günlerde Samsunspor’un yaşadığı sıkıntıları görünce, bu cihazı 1 lirayla çalışır hale getirdik. Bu cihazlardan elde edilen tüm gelirleri Samsunspor’a bağışlayacağız. Toplanan paralar kulübe hibe edilecektir” dedi.

“İşitme engelli çocuklara cihaz alacağız”
Samsunspor’un ardından bu tür projelerini sürdüreceklerini belirten Erol Acer, “Biz tekrar ücretli hale getirdiğimiz bu cihazlardan elde ettiğimiz kazanç ile, işitme engelli çocuklara işitme cihazı bağışlamak için bir çalışma yapacağız. Böyle bir çalışmanın adımlarını da atıyoruz. Bu cihazları halkın yoğun olduğu alanlara yerleştirmeyi düşünüyoruz. Bazı insanların işitme cihazları kullanmaları gerekiyor ancak bilinçlenme olmadığından bu cihazların satışları oldukça alt seviyelerde. Bizim kurduğumuz test cihazları 1 haftadır 1 lira ile çalışır durumda. Şimdi Samsunspor’a yapılacak olan hibenin ardından biz işitme engelli çocuklara yardım edebilmek için kolları sıvayacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.