Samsunspor'a Galip Öztürk'ten prim desteği

Samsunlu iş adamı ve Metro turizm yönetim kurul başkanı Galip Öztürk'ten Samsunspor'a pirim desteği.

30 Ocak 2018 Salı 15:38
Samsunspor'a Galip Öztürk'ten prim desteği

Samsunlu iş adamı ve Metro turizm yönetim kurulu başkanı Galip Öztürk, haftasonu Adanademirspor ile oynanacak deplasmandan galip dönülmesi karşılığında Samsunspor'a 200.00 bin TL prim ödeyeceğini ve deplasmana ait tüm masrafları karşılayacağını söyledi.

BU KULÜP VE BU ŞEHİR BİZİM SEVDAMIZ. ASLA BU SEVDADAN VAZGEÇMEYECEĞİZ.

Samsunlu iş adamı Öztürk; "Samsunsporumuzun geçirmekte olduğu bu hassas süreçte, Sayın Valimiz Osman Kaymak Bey’ in yapmış olduğu çalışmaları dikkat ile izliyor ve takdir ediyorum.Her zaman olduğu gibi bugünde Samsunspor ile ilgili yapabilecek olduğumuz; maddi manevi her türlü destek ile kulübümüzün yanındayız. Adana Demirspor deplasmanının tüm giderlerini karşılamak ile beraber, müsabakanın galibiyet primi olarak 200.000₺ (ikiyüzbünlira) vereceğim. Futbolcularımıza bu maçta başarılar diliyorum. Bu primi alacaklarına inanıyorum" dedi.

Son Güncelleme: 30.01.2018 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.