Samsunspor basın sözcüsü Araboğlu: Kara bulutlar üstümüzde dolaşıyor

 TFF 1'nci Lig takımlarından Samsunspor'un Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, lig süreci ile ilgili yaptığı açıklamada "Kara bulutlar üstümüzde dolaşıyor. Bu bir talihsizliktir. Her maçta bir sakatımız oluyor. Nasıl bir nazar var üzerimizde anlayamıyorum" dedi.

09 Kasım 2017 Perşembe 11:56
Samsunspor basın sözcüsü Araboğlu: Kara bulutlar üstümüzde dolaşıyor

TFF 1'nci Lig ekiplerinden Samsunspor, bugün Nuri Asan Tesislerinde Teknik Direktör Engin İpekoğlu gözetiminde karşılaşacakları Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı. TFF 1'inc iLig ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kulübün basın sözcüsü Rüştü Araboğlu , "Karşılaştığımız Boluspor karşısında yakaladığımız pozisyonları gole çevirip, 3 puanla sahadan ayrılsaydık Samsunspor bugün ilk 6’nın içerisindeydi. Maçtan önce de ayağımızın yere iyi basması gerektiğini söylemiştim. Herhalde 'ayağımız yere basmadı' diye düşünüyorum. Eğer hedefe oynayacaksak daha sıkı çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Yaptığımız işi daha ciddiye almamız lazım. Önümüzdeki Adanaspor maçını bunun başlangıcı olur inşallah. Çok sayıda sakat oyuncumuz da var. Kara bulutlar üstümüzde dolaşıyor. Bu bir talihsizliktir. Her maçta bir sakatımız oluyor. Nasıl bir nazar var üzerimizde anlayamıyorum. Milli takım arası var. İnşallah bu arada sakatlarımız düzelir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.