Samsunspor'da Kongre Başladı...Henüz aday yok..!

Samsunspor'un olağanüstü genel kurulu Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde başladı. Samsunspor'a şu anda başkan adayı çıkmadı.

28 Aralık 2017 Perşembe 16:27
Samsunspor'da Kongre Başladı...Henüz aday yok..!

Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu bugün saat 16:00'da Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi'nde başladı. Kongrede henüz hiç aday çıkmazken kurulun ne yapacağı ise merak konusu. Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü İzzet Altuntaş ile Samsunspor Kulübü Başkanı arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Samsunspor Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, Yönetim Kurulu faaliyet raporunu okudu.

Samsunspor'un 30 milyon borcu vardı

Samsunspor Kulüp Başkanı Erkurt Tutu; "Biz kulübü 42 milyon borçla teslim aldık. Yaklaşık 30 milyon olan futbolcu borcu şu anda 6 milyona düştü.TFFden gelen gelirlerin tamamı temliklere gidiyor. Samsunspor kulübünde çok cefakâr çalışan personellerim var. Şu anda Samsunspor kulübünün yaklaşık 14 milyon civarında borcu kaldı. Konuşmasına gözyaşlarıyla devam eden Başkan Tutu, "Kimse benim samsunsporluluğumu tartışamaz" dedi."

Ayrıntılar geliyor...

Son Güncelleme: 29.12.2017 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.